Testoviny nejlépe fusilli
olej na smažení
cibule na plátky
červená paprika - žlutá i zelená
cuketa
houby
dýně - butternutsquash
1 stroužek česneku
150ml zeleninového vývaru
creme fraichle - množství podle potřeby/ zakysaná smetana
nastouhaný sýr (chedar, parmasan, co dům dá)
Bazalka, sůl, pepř
Na oleji cibulku, přidáme nakrájenou zeleninu, kterou si vybereme, můžeme i všechnu, přidáme česnek, smažíme. POté přidáme vývar a necháme lehce vařit, až zbyde asi polovina. Poté přidáme creme fraichle nebo zakysanku a ochutíme. Přidáme těstoviny a promícháme.
olej na smažení
cibule na plátky
červená paprika - žlutá i zelená
cuketa
houby
dýně - butternutsquash
1 stroužek česneku
150ml zeleninového vývaru
creme fraichle - množství podle potřeby/ zakysaná smetana
nastouhaný sýr (chedar, parmasan, co dům dá)
Bazalka, sůl, pepř
Na oleji cibulku, přidáme nakrájenou zeleninu, kterou si vybereme, můžeme i všechnu, přidáme česnek, smažíme. POté přidáme vývar a necháme lehce vařit, až zbyde asi polovina. Poté přidáme creme fraichle nebo zakysanku a ochutíme. Přidáme těstoviny a promícháme.
Comments
Post a Comment